top of page

Nieuws ivm jouw verblijf in B&B en Vakantiewoning De Woestijn - #Covid-19 - Update op 02/11/2020


Het overlegcomité heeft op 30/10/2020 opnieuw beslissingen genomen en de regels aangescherpt ivm maatregelen die uitbaters van logies en de gasten moeten respecteren.


Zo gelden in een vakantiewoning dezelfde regels als wanneer je iemand zou uitnodigen in zijn eigen woning : het aantal logerende gasten wordt zo beperkt tot eigen gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen + maximum 1 ander nauw contact (kinderen jonger dan 12 jaar niet meegeteld).

Wat betekent dit voor de kamer met ontbijt-formule ? Tot 13 december 2020 zullen we geen ontbijt meer serveren.

Reden? We zijn verplicht om dat ontbijt in je kamer te laten opeten. De ontbijtruimte mag niet door verschillende gezinnen gedeeld worden.

We boeten aan gezelligheid en comfort in als we de B&B-formule open houden.

Aangezien cafés en restaurants gesloten zijn, kunnen we onze gasten niet veel perspectief bieden in de B&B-formule.


Wat betekent dit dan wel voor gasten in Vakantiewoning De Woestijn ?

De volledige gastenruimte met keuken is ter beschikking.  Aangezien de restaurants en cafés gesloten zijn en als jullie zelf wensen te koken, is er mogelijkheid tot afhaalmaaltijden opwarmen. We maakten alvast een lijstje met restaurants/bistro's uit de buurt die ook take-away aanbieden.


Een mooie deal ?

Door deze situatie met ‘gezinsbeperking’ hebben wij beslist om de prijs aan te passen. Je krijgt voor een verlaagde prijs heel wat ruimte en een gezellige tijd in het Pajottenland er bovenop.


Natuurlijk zullen we er alles aan doen om te voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen die gelden binnen de toeristische sector.


Kom dus gerust naar onze het Pajottenland en reserveer je verblijf in de vakantiewoning De Woestijn. Prijzen zijn stevig verlaagd ! Check hier.

52 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page