top of page

Update 05/03/2021 - Een veilig verblijf, met alle comfort. In De Woestijn een evidentie !

Het overlegcomité heeft op 05/03/2021 opnieuw beslissingen genomen en de regels nogmaals bevestigd ivm maatregelen die uitbaters van logies en de gasten moeten respecteren. De situatie blijft vandaag nog ongewijzigd. Café's en restaurants blijven andermaal gesloten...


Ik bevestig graag hoe het er zeer veilig en comfortabel bij ons aan toe gaat. Natuurlijk doen we er alles aan om te voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen die gelden binnen de toeristische sector.


Zo gelden in een B&B of vakantiewoning dezelfde regels als wanneer je iemand zou uitnodigen in zijn eigen woning : het aantal logerende gasten wordt zo beperkt tot eigen gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen + maximum 1 ander nauw contact (kinderen jonger dan 12 jaar niet meegeteld).

Wat betekent dit voor de kamer met ontbijt-formule ?

Wanneer je boekt met jouw gezin +1, heb je de hele B&B voor jou alleen. Jouw ontbijt wordt in de ontbijtruimte aan de grote tafel voorzien. Er komen geen andere gasten dan jouw gezinsleden. Licht en ruimte in overvloed. Nul risico ! De keuken kan je gebruiken voor het opwarmen van jouw afhaalmaaltijden voor lunch of avondeten. Of voor het klaarmaken van eenvoudige maaltijden. (Streek)Drankjes worden voorzien in de koelkast.


Reden? We zijn verplicht om dat ontbijt in je kamer te laten opeten. De ontbijtruimte mag niet door verschillende gezinnen gedeeld worden. Dat doen we dus ook niet.


Wat betekent dit voor gasten in Vakantiewoning De Woestijn ?

De volledige gastenruimte met keuken is ter beschikking aangezien de restaurants en cafés gesloten zijn. Als jullie zelf wensen te koken, of met de mogelijkheid tot het opwarmen van afhaalmaaltijden. Of het gebruik van BBQ bij mooi weer. In de vakantiewoning is het ontbijt niet inbegrepen.

Een mooie deal ?

Door deze situatie met ‘gezinsbeperking’ hebben wij beslist om arrangementen te voorzien. Je krijgt voor een aangepaste prijs heel wat ruimte en een gezellige tijd in het Pajottenland er bovenop.


Kijk alvast op de vakantiewoning/arrangementen voor een passend voorstel aan kleinere prijs.


We maakten alvast een lijstje met restaurants/bistro's uit de buurt die ook take-away aanbieden.


Kom dus gerust naar het Pajottenland en reserveer je verblijf dadelijk in B&B-Vakantiewoning De Woestijn. Neem contact voor meer info of reservatie via dit formulier. Betalen kan je eveneens via overschrijving.

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page