top of page

Logeer in B&B met de luxe van de vakantiewoning ? Ja, dat kan in De Woestijn.

De krokusvakantie staat écht voor de deur. Toeristische reizen en uitstapjes in eigen land zijn zeker mogelijk. En ja, hotels en B&B's zijn open !! Je kan er verblijven met je gezin + 1 nauw contact. Er zijn wel wat beperkingen in verband met o.a. het eten tijdens je verblijf.


We vonden een oplossing met heel wat voordelen voor de gasten, en dit zolang de huidige maatregelen nog gelden (01/04/21) : jij verblijft in de B&B met jouw gezin + 1 knuffelcontact, met de luxe en de ruimte van de vakantiewoning, inclusief het gebruik van de keuken.


Bestek, glazen, borden zijn ter beschikking. Oven en microgolfoven warmen jouw gerechten op en de vaatwasser doet je afwaswerk. In de koelkast liggen wat streekdrankjes. De gemeenschappelijke ruimten zijn vrij toegankelijk, want er worden geen andere gasten toegelaten...'s Ochtends wacht er een lekker ontbijtje met streekprodukten aan de ontbijttafel.

Exclusief voor jouw bubbel.


We helpen graag bij het uitstippelen van je wandelingen of fietstochten en andere uitstappen (bv naar Pairi Daiza ;-)). Enkel je wandelschoenen aantrekken of je fiets uithalen dien je nog zelf te doen.


Twijfels, vragen ? neem gerust contact op.65 weergaven0 opmerkingen
bottom of page