#Covid-19 - jouw verblijf in de B&B-Vakantiewoning De Woestijn sinds 19/10/2020

Bijgewerkt: 26 okt 2020

Ingevolge de maatregelen die het overlegcomité heeft genomen, werd sinds 19oktober 2020 de Horeca gesloten (tot 19/11/2020). De logies (B&B en vakantiewoningen) blijven geopend !


Wat verandert er nu concreet voor jou bij het boeken in B&B-Vakantiewoning De Woestijn ?


Aangezien de restaurants en cafés gesloten zijn, bieden wij de mogelijkheid om afhaalmaaltijden te nuttigen in de B&B. Wij zorgen voor bestek, borden en een lekker drankje in een gezellige warme omgeving!

Meer info over de lokale ‘take away’-adresjes, zal je heel binnenkort vinden in het overzicht van de restaurants.Vakantiewoning De Woestijn

In een vakantiewoning gelden dezelfde regels als wanneer je iemand in je eigen woning zou uitnodigen. Dit betekent dat het maximum aantal logerende gasten beperkt is tot de gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen + maximum 4 personen van buiten het gezin (kinderen jonger dan 12 jaar niet meegerekend).

Reserveer je graag één of meer kamers in de B&B?

Eén reisgezelschap bestaat uit de gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen + maximum 4 personen van buiten het gezin (kinderen jonger dan 12 jaar niet meegeteld). Kamers kunnen perfect apart geboekt worden.


Uiteraard blijven wij - zoals steeds - alles in het werk te stellen om te voldoen aan de veiligheidsmaatregelen die gelden binnen de toeristische sector.


21 keer bekeken0 reacties
B&B De Woestijn
Vakantiewoning

Ilse Dewaelheyns
Woestijnstraat 4
B - 1760 Roosdaal
(niet Gooik, want dan kom je bij de buren uit ;) )

 

CONTACTEER ONS

+32 (0)476/40.41.29

lekkere koekjes in een doosje

Een cadeaubon voor een verblijf, een arrangement

is altijd leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Neem gerust contact op en wij zorgen ervoor.

contacteer me