top of page

Bij ons 
ben je 
welkom!

2J4A0048_edited.jpg
 Gastvrouw Ilse woont reeds vele jaren samen met haar gezin in de gerenoveerde hoeve in de Woestijn te Roosdaal. 

In 2016 beslisten ze om samen een oude droom waar te maken en de schuur tot een B&B te verbouwen, om er een thuis van te maken voor de gasten.

Een project als De Woestijn opzetten was een hele karwei, uitgevoerd met oog voor detail en met mooie materialen. We zijn trots om dit resultaat met jou te delen.

Dit kan ook als geheel gehuurd worden als een unieke vakantiewoning voor (maximum) 10 gasten.

B&B De Woestijn is gelegen te midden van de glooiende valleien van het Pajottenland, in Roosdaal op de grens met Gooik, slechts op een 20tal km van het centrum van Brussel. 

We nodigen je graag uit om dit unieke paradijselijk stukje natuur te ontdekken en met ons tot rust te komen.

 

De B&B bevindt zich in de voormalige gerenoveerde schuur van de boerderij, naast de familiewoning.

 

Of je hier nu alleen bent, of met je gezin of vrienden, je kan hier tijdens het verblijf volop genieten van het comfort en de charme die deze warme omgeving uitstraalt. 

Het gastenverblijf heeft 3 mooie kamers, die met behoud van authenticiteit en met oog voor details, afwerking en materialen zijn gerenoveerd.
 
De kamer op het gelijkvloers is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een extra troef.

 

's Morgens kunt u wakker worden aan de ontbijttafel en proeven van de vele huisgemaakte lekkernijen uit de streek. De lokale bedrijven waar we graag mee samenwerken, leveren ons allemaal producten om mee uit te pakken : ze werken allemaal met een uitgesproken passie voor hun werk en voor het merk Pajottenland. En dat proef je. 

 

Je kunt wandelen naar de moestuin en de fruitbomen, waar koeien en kippen op je staan te wachten. Wat dacht u van een duik in het nieuwe (verwarmde) buitenzwembad? 

 

Als fervent fietser kun je je hart ophalen op het fietsknooppuntennetwerk. Het is ook het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen door de adembenemende landschappen.

 

Grote gemeenschappelijke ruimtes met leeshoek en zithoek nodigen uit voor een gezellige babbel na een uitstap, fietstocht of wandeling.

 

Grote gemeenschappelijke ruimten met leeshoek en zithoek nodigen uit tot een gezellig praatje waar u na een uitstapje, fietstocht of wandeling even tot rust kunt komen. Een "duik" in het nieuwe zwembad kan ook voor verfrissing zorgen.

Het huren van (electrische) fietsen of vespa's of scooters is mogelijk en wij horen dit graag van u bij uw reservering. 

Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Laat het ons van tevoren weten, dan houden wij hier zeker rekening mee.

Er is gratis WIFI en parkeergelegenheid.

Huisdieren zijn niet toegestaan
Er geldt een algemeen rookverbod.

Voor familiefeesten zijn we niet geschikt.

Rustige zithoek,
Zoete potjes ontbijt.jpg

HEERLIJK ONTBIJTEN

Er is een uitgebreid ontbijt waaruit naar believen kan gekozen worden :  diverse soorten versgebakken brood en koffiekoeken; verschillende kaas- en vleessoorten; boter en yoghurt rechtstreeks van bij de boer en uit de streek. Versgeperst fruitsap of van bij de appelboer, koffie en thee. Een eitje van onze eigen kippen naar wens. En tenslotte onze zelfgemaakte granola en confituren! Aangevuld met lekkers uit de streek zoals honing, vlierbessensiroop en confituur van ambassadeurs uit het Pajottenland. 

B&B De Woestijn
Vakantiewoning

Ilse Dewaelheyns
Woestijnstraat 4

B - 1760 Roosdaal
(niet Gooik, want dan kom je bij de buren uit ;) )

 

CONTACTEER ONS

+32 (0)476/40.41.29

spotted-by-spots-and-places-banner-light (1).jpg
bottom of page