Bij ons 

ben je 

welkom!

 Gastvrouw Ilse woont reeds vele jaren samen met haar gezin in de gerenoveerde hoeve in de Woestijn te Roosdaal. 
In 2016 beslisten ze om samen een oude droom waar te maken en de schuur tot een B&B te verbouwen, om er een thuis van te maken voor de gasten.
Om een project als De Woestijn op te zetten was een hele karwei, uitgevoerd met oog voor detail en met mooie materialen. We zijn trots om dit resultaat met jou te delen.
Dit kan ook als geheel gehuurd worden als een unieke vakantiewoning voor (maximum) 10 gasten. 

B&B De Woestijn is gelegen te midden van de glooiende valleien van het Pajottenland, in Roosdaal op de grens met Gooik, slechts op een 20tal km van het centrum van Brussel. 

We nodigen je graag uit om dit unieke paradijselijk stukje natuur te ontdekken en met ons tot rust te komen.

 

De B&B bevindt zich in de voormalige gerenoveerde schuur van de boerderij, naast de familiewoning.

 

Of je hier nu alleen bent, of met je gezin of vrienden, je kan hier tijdens het verblijf volop genieten van het comfort en de charme die deze warme omgeving uitstraalt. 

Grote gemeenschappelijke ruimten met leeshoek en zithoek nodigen uit tot een gezellige babbel waar je rustig kan genieten na een uitstap, fietstocht of wandeling. Ook een "duik" in het nieuwe zwembad kan voor verfrissing zorgen (°april 2021).

Het huren van fietsen is mogelijk en we vernemen dat graag bij boeking.

 

Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Breng ons hiervan vooraf op de hoogte, dan houden we hier zeker rekening mee.

Er is gratis WIFI en parking.

Geen huisdieren toegelaten.
Er geldt een algemeen rookverbod.

Het gastenverblijf voor 10 gasten telt 3 mooie kamers, die verbouwd werden met behoud van de authenticiteit en met oog voor details, afwerking en materialen.

 

De kamer op de benedenverdieping is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een extra troef dus.

's Ochtends kan je  zalig wakker worden aan de ontbijttafel en proeven van het vele huisgemaakte lekkers uit de streek. De lokale bedrijven waarmee we graag samenwerken, leveren ons stuk voor stuk producten om mee uit te pakken : ze werken allemaal met een uitgesproken passie voor hun werk en voor het Pajottenlandmerk. En dat proef je. 

 

Je kan kuieren naar de groentetuin en de fruitbomen, waar wat verderop de koeien en de kippen je opwachten.

Als fervente fietser kan je je uitleven op het fietsknooppuntennetwerk. Ook is het de ideale vertrekplaats voor mooie wandelingen door de adembenemende landschappen.

pjlogo.gif
Rustige zithoek,
IMG_20200411_111518_edited.jpg

wat zegt men over ons ?

Heel mooie B&B in prachtig gerestaureerde en ingerichte oude schuur. Vriendelijk onthaal. Heel uitgebreid en lekker ontbijt. Schitterende omgeving om te wandelen en te fietsen.

Rikke, 20 oktober 2020

B&B De Woestijn
Vakantiewoning
Ilse Dewaelheyns
Woestijnstraat 4
B - 1760 Roosdaal

CONTACTEER ONS

+32 (0)476/40.41.29