top of page

Bij ons 
ben je 
welkom!

Gastvrouw Ilse
 Gastvrouw Ilse woont reeds vele jaren samen met haar gezin in de gerenoveerde hoeve in de Woestijn te Roosdaal. 

In 2016 beslisten ze om samen een oude droom waar te maken en de schuur tot een B&B te verbouwen, om er een thuis van te maken voor de gasten.

Een project als De Woestijn opzetten was een hele karwei, uitgevoerd met oog voor detail en met mooie materialen. We zijn trots om dit resultaat met jou te delen.


 

De Woestijn is gelegen te midden van de glooiende valleien van het Pajottenland, in Roosdaal op de grens met Gooik, slechts op een 20tal km van het centrum van Brussel. 

We nodigen je graag uit om dit unieke paradijselijk stukje natuur te ontdekken en met ons tot rust te komen.

 

De B&B bevindt zich in de voormalige gerenoveerde schuur van de boerderij, naast de familiewoning.

 

Of je hier nu alleen bent, of met je gezin of vrienden, je kan hier tijdens het verblijf volop genieten van het comfort en de charme die deze warme omgeving uitstraalt. 

Bij de renovatie tot een gastenverblijf met 3 mooie kamers, hebben we de ziel van het gebouw proberen te bewaren en getracht om authenticiteit en met oog voor details, afwerking en materialen tewerk te gaan.
 

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en hebben we niet stilgezeten.

De B&B werd ook vakantiewoning.

De kamer op het gelijkvloers is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een extra troef.

Je kunt wandelen naar de moestuin en de fruitbomen, waar koeien en kippen op je staan te wachten. Wat dacht u van een duik in het nieuwe (verwarmde) buitenzwembad? 

We zijn mensen met een hart voor de streek en nemen er ook een engagement in de werking van een organisatie van Ondernemers-ambassadeurs van het Pajottenland. Dit kan je proeven aan de ontbijttafel :  de vele heerlijke lokale lekkernijen uit de streek, samen met huisgemaakte granola of het eitje uit de oven worden gesmaakt, en gekoelde streekdrankjes kunnen niet ontbreken.

De lokale bedrijven waar we graag mee samenwerken, leveren ons allemaal producten om mee uit te pakken : ze werken allemaal met een uitgesproken passie voor hun werk en voor het merk Pajottenland. En dat proef je. 

Als fervent fietser kun je je hart ophalen op het fietsknooppuntennetwerk. Het is ook het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen door de adembenemende landschappen.

Het huren van (electrische) fietsen of vespa's of scooters is mogelijk en wij horen dit graag van u bij uw reservering. 

Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Laat het ons van tevoren weten, dan houden wij hier zeker rekening mee.

Er is gratis WIFI en parkeergelegenheid.

Huisdieren zijn niet toegestaan
Er geldt een algemeen rookverbod.

Voor familiefeesten zijn we niet geschikt.

Rustige zithoek,
Zoete potjes ontbijt.jpg

HEERLIJK ONTBIJTEN

Er is een uitgebreid ontbijt waaruit naar believen kan gekozen worden :  diverse soorten versgebakken brood en koffiekoeken; verschillende kaas- en vleessoorten; boter en yoghurt rechtstreeks van bij de boer en uit de streek. Versgeperst fruitsap of van bij de appelboer, koffie en thee. Een eitje van onze eigen kippen naar wens. En tenslotte onze zelfgemaakte granola en confituren! Aangevuld met lekkers uit de streek zoals honing, vlierbessensiroop en confituur van ambassadeurs uit het Pajottenland. 

bottom of page