Bier, Bruegel, boerenpaarden en nog zoveel meer om te zien en te doen

huifkartocht in de woestijn.jpg

 

Wil je de regio Pajottenland beleven? Dan is www.ontdekpajotzenne.be daar de ideale tool voor. De app biedt je de mogelijkheid om te zoeken naar interessante locaties en belevenissen in de directe omgeving. 

De streekbelevingssite www.ontdekpajotzenne.be is als een ‘Google Maps voor streekbeleving’ en wijst de site je de weg naar natuur- of paradijsplekjes, horeca, erfgoed en toerisme in jouw omgeving.

Hieronder vind je enkele van onze suggesties :

http://www.toerisme-pajottenland.be/

https://www.pajottenland.be/2010/

KASTELEN, HOEVES, MUSEA EN ERFGOED

  • Kasteel Steenhout (Galmaarden)

BEZIENSWAARDIGHEDEN

STREEKPRODUCENTEN EN VERKOOPPUNTEN VAN STREEKPRODUCTEN

BROUWERIJEN

Leuke plekjes zoals Ninove, Halle, Lennik, Gooik, Geraardsbergen, Aalst, Brakel, Edingen liggen allemaal binnen een straal van 25 kilometer. 

Met de auto

 

De autoroute, die ontwikkeld werd door Toerisme Pajottenland & Zennevallei in nauwe samenwerking met de Streekgidsen Pajottenland & Zennevallei, vertrekt en eindigt aan het kasteel van Gaasbeek. Een 65 km lange tocht leidt je vervolgens langs enkele prachtplekjes en toeristische trekpleisters in de regio die voor vele mensen helaas nog onbekend zijn. Vriendengroepen, collega’s, verenigingen en families kunnen deze boeiende ontdekkingstocht ook maken onder begeleiding van een streekgids.

https://www.gooik.be/vrije-tijd/images/dbimages/docs/autoroutepz(1).pdf

 
B&B De Woestijn
Vakantiewoning

Ilse Dewaelheyns
Woestijnstraat 4

B - 1760 Roosdaal
(niet Gooik, want dan kom je bij de buren uit ;) )

 

CONTACTEER ONS

+32 (0)476/40.41.29