#29459 Ilse Dewaelheyns final resized.pn

Midden in het Pajottenland 

 

We nodigen je graag uit om dit unieke paradijselijk stukje natuur te ontdekken:

pittoreske kerken, imposante kastelen, musea of authentieke molens, ook brouwerijen, mooie vierkanthoeves en boerderijen met artisanale streekproducenten vind je hier in overvloed.

Tenslotte is er ruimte te over voor  actie en ontspanning :

wens je wat uitdaging en ga je graag voor een scootertocht of eerder  een leuke huifkartocht op het ritme van de paarden ?

 

Wij zijn fiere Ambassadeur van het Pajottenland !

De regio beleven

Als de herfst zijn warme kleuren spreidt over de bossen en glooiingen van de wandelprovincie Vlaams-Brabant, veranderen de landschappen in de mooiste schilderijen. Het perfecte moment om vitamientjes en zuurstof te verzamelen met een stevige herfstwandeling voor je de winter induikt.

Ga op zoek naar leuke plekjes in Vlaanderen en eigen streek.

Wil je de regio Pajottenland & Zennevallei beleven? Dan is www.ontdekpajotzenne.be daar de ideale tool voor. De app biedt je de mogelijkheid om te zoeken naar interessante locaties en belevenissen in jouw directe omgeving. 

De streekbelevingssite www.ontdekpajotzenne.be is als een ‘Google Maps voor streekbeleving’ en wijst de site je de weg naar natuurplekjes, horeca, erfgoed en toerisme in jouw omgeving.

 

Nieuwsgierig ? Neem gewoon een kijkje op Ontdek.penzine.be en installeer de website op jouw smartphone!

 

In onze gemeente zijn er een aantal wandellussen, die goed bewegwijzerd zijn met zeshoekige bordjes.

 

Daarnaast ligt er ook een gedeelte van het Wandelnetwerk Pajottenland in Roosdaal en loopt ook het fietsenknooppuntennetwerk en het mountainbikeparcours dwars door De Woestijn.

 

CONTACTEER ONS

+32 (0)476/40.41.29

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Woestijnstraat 4

1760 ROOSDAAL

BELGIË

BTW BE0663.854.835

BE02 0017 9620 1540