COVID-19 RICHTLIJNEN (update van 08/06/2021)(nieuwe maatregelen geldig van 09/06/21-30/06/21)

B&B en vakantiewoning De Woestijn werd voor jouw aankomst volledig gepoetst en gedesinfecteerd volgens de door de overheid voorgeschreven richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

Neem met aandacht kennis van deze geldende veiligheidsmaatregelen in het logies en volg aub de instructies.

Een en ander werd aangepast in onze dienstverlening maar we doen er alles aan om je verblijf hier even aangenaam te maken als voorheen. Wij vragen ook jouw medewerking om onze B&B/Vakantiewoning netjes en virusvrij te houden.

Sinds 8 juni 2021 ontvangen we  opnieuw een gezin + 4 extra personen binnen (kinderen t.e.m. 12 jaar niet meegeteld) : 1 gezin + 4 personen (hoeven niet van hetzelfde gezin te zijn) per boeking, voor B&B als voor de vakantiewoning. Het is dus mogelijk om als gezin met kinderen (t.e.m. 12j) samen met bv. 2 andere gezinnen met kinderen (t.e.m. 12 j) op vakantie te gaan of met 5 afzonderlijke vrienden.

Aangezien we back to normal gaan, stilaan, kan er weer gereserveerd worden in de resto of bistro in de buurt. Wij helpen je graag op voorhand bij het uitzoeken en reserveren van een restaurant in de buurt. Voor de B&B zal er slechts na afspraak een take-awaymenu  kunnen gebruikt worden.

Dat wil zeggen dat wij erop toezien dat de coronamaatregelen gerespecteerd worden. We wensen geen verantwoordelijkheid te nemen mocht de samenstelling van uw reisgezelschap niet conform de richtlijnen blijken bij aankomst of enige controle. 

Wat kan je zelf doen?

 • Was je handen regelmatig.

 • Schud geen handen

 • Gebruik bij niezen of hoesten een papieren zakdoek en gooi die nadien in het vuilbakje.

 • Wanneer je uit je kamer komt, houd 1,5 meter afstand tegenover (andere gasten en) de uitbater.

 • Vermijd contante betalingen en kies voor overschrijving/ bancontact/payconiq.

 • Er zal geen poetsservice zijn op je kamer tijdens je verblijf. We maken samen afspraken over o.a. nieuwe handdoeken en vuilniszakjes.

 • Ventileer zelf regelmatig je kamer.

 

Wat kunnen we samen in de gemeenschappelijke ruimtes?

 • Was of ontsmet onmiddellijk bij het binnenkomen en het verlaten van het logies steeds je handen met de producten die daarvoor klaar staan.

 • Draag steeds een mondmasker, ook wanneer je je binnen in de B&B verplaatst. Aan tafel zittend hoeft het niet.

 • Raak zo weinig mogelijk aan op weg van en naar je kamer.

 • Er zal geen selfservice mogelijk zijn voor drank. Indien je iets wenst te drinken, spreken we af hoe dit kan. 

 • Vermijd lichamelijk contact en hou steeds 1,5 meter afstand van anderen dan jouw reisgenoten.

 • Er zullen geen magazines, brochures of wandelgidsen ter inkijk zijn. Je kan bij ons wel alle toeristische info krijgen of een eigen exemplaar van een brochure of kaart.

Wat doen wij?

Omdat we ons moeten houden aan de wettelijke voorschriften, zullen onze service en faciliteiten anders lijken dan voorheen. Op onze gastvrijheid mag je meer dan ooit rekenen.

We reinigen en ontsmetten elke dag de tafels, klavier aan de deuren, lichtschakelaars, deurknoppen van de gemeenschappelijke ruimtes. We bereiden en bedienen het ontbijt met een mondmasker op. Ontbijten kan op een veilig afstand van de andere gasten (binnen en buiten als het kan). Eventueel wordt op andere tijdstippen ontbeten. Er zal geen gezamenlijk ontbijtbuffet mogelijk zijn.

Als wij gezamenlijk deze richtlijnen volgen, kunnen we er zeker een fijn verblijf van maken. Alvast bedankt !

Voor vragen/meer info : 0476/404129.

B&B De Woestijn
Vakantiewoning
Ilse Dewaelheyns
Woestijnstraat 4
B - 1760 Roosdaal

CONTACTEER ONS

+32 (0)476/40.41.29

lekkere koekjes in een doosje

Een cadeaubon voor een verblijf, een arrangement

is altijd leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Neem gerust contact op en wij zorgen ervoor.

contacteer me